0,00 kr. Gå til kurven
MENY Bogense
Kalkun Cordon bleu med flødekartofler

Kalkun Cordon bleu med flødekartofler

Steges i forvarmet ovn 25-30 minutter ved 170°C varmluft. Varmebehandles grundigt til en kernetemperatur på 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 9995

Åbningstider

Mandag: 7:00-21:00 Tirsdag: 7:00-21:00 Onsdag: 7:00-21:00 Torsdag: 7:00-21:00 Fredag: 7:00-21:00 Lørdag: 7:00-21:00 Søndag: 7:00-21:00 Særlige åbningstider 24/12: Lukket 25/12: Lukket 26/12: Lukket 31/12: 7:00-15:00 01/01: Lukket

Kontakt os

Vestre engvej 2 5400 Bogense

Tlf: +4564812145 E-mail: 0506261@meny.dk CVR-nummer: 43437089

Betalingsformer

MastercardVisaDankort
Se Kontrolrapport